Το σωματείο Beyond Diabetes Type 1 Cyprus, σας προσκαλέι στην πρώτη του εκδήλωση, αφιερομένη στους μικρούς μας φίλους με θέμα “ΑΣΚΗΣΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ – Introduction to an active Lifestyle”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 15:00-18:00 στο St Raphael Resort στην Λεμεσό.

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Γιάννη Κερίμη, οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν στην αίθουσα σεμιναρίου, μια παρουσίαση ειδικά για μια ισοροπημένη διατροφή που συντίνει στην ρύθμιση του Διαβήτη 1 στα παιδιά, τις διατροφικές αξίες και το μέτρημα υδατανθράκων.

Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα απασχολούνται με face panting, παιχνίδια διατροφής από την ομάδα του κ. Κερίμη, ενώ αργότερα θα ακολουθησει καφές και γνωριμία γονέων στο χώρο του γρασιδιού και τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα γυμναστικής (ειδικά διαμορφωμένο για κορίτσια και αγόρια) απο το LEMASIA Kids Academy στον εξωτερικό χώρο.


Δηλώστε την συμμετοχή σας στο 99960388, λόγω περιορισμένων θέσεων.

*Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 όπως ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο.

Θερμές Ευχαριστίες στους Χορηγούς και Υποστηρικτές : Blue Oven Bakery & Confectionery, St Raphael Resort, Medtronic, Menarinis, VHP Hadjipanayis, Lemasia Kids Academy